W
gif2OKwebKynderlille
GJ01910web

Mellemringen der tidligere skulle monteres mellem grebet og dørgrebshalsen, er nu blevet en fast integreret del af dørgrebshalsen. Dette gøre at hele grebet fremstår mere elegant som en enhed. Størrelsen på dørgrebene er blevet modificeret, så de passer i afstanden til karmen på alle moderne døre som bl.a. Swedoor.

Trægrebene er drejet i to forskellige træsorter. Grebet i naturtræ er drejet i den stærke afrikanske træsort bubinga. De sorte dørgreb er drejet i bøgetræ og derefter sortlakeret. Da træ jo er et brændbart materiale er der gennem hele grebet monteret en gennemgående 6 mm bolt, der gør at døren altid kan åbnes i tilfælde af brand.

Som noget nyt vil vi fremover sælge alle dørgreb, dørgrebshalse og nøgleskilte som separate enheder.

Til serien af dørgreb hører hele sortimentet af nøgleskilte til almindelige- og gennemgående skruer med en afstand på 27 mm.

KYNER & CO APS - ORDRUPVEJ 85 - DK-2920 CHARLOTTENLUND - TLF.: 39 90 30 30 - KYNER@KYNERCO.DK

Spændende nyheder i Strandvejsserien

De klassiske dørgreb "Østerbro" og "Svanemøllen" er blevet forbedret og redesignet, så de er meget nemmere at samle og montere. Dørgrebet fastgøres nu let på firkantspinden med en umbracoskrue gennem et lille hul i dørgrebshalsen.

Webmasterfotoleftweb2
Webmasterfotorightweb2

NYHEDER 5

KynernytlogoOKweb